....doa istikharah.....

"Ya Allah, aku memohon petunjuk kebaikan kepada-Mu dengan ilmu-Mu. Aku memohon kekuatan dengan kekuatan-Mu. Ya Allah, seandainya Engkau tahu bahwa masalah ini baik untukku dalam agamaku, kehidupanku dan jalan hidupku, jadikanlah untukku dan mudahkanlah bagi dan berkahilah aku di dalam masalah ini. Namun jika Engkau tahu bahwa masalah ini buruk untukku, agamakku dan jalan hidupku, jauhkan aku darinya dan jauhkan masalah itu dari ku. Tetapkanlah bagiku kebaikan dimana pun kebaikan itu berada dan ridhailah aku dengan kebaikan itu."

Monday, November 3, 2014

coretan ku di 10 muharram 1436H

sambutan hari lahir penyelia ku di Jabatan Perangkaan Tawau 


Aktiviti Tambahan jika tiada tugas so, kemas bilik file lah jawabnya


yang ni aktiviti tiap2 hari mesti ada, Selfiieee jua lah .. nampak sangat santai kan kat dalam Office ni.. cam ni lah kalau busy, busy sangat smpai tak menyempat nak tegur-tegur rakan sekerja, tp kalau time free jak erm bawalah novel setebal mana habis juga di baca ..


love all my Friend
- Ziema @ Sima
- Erni @ Olap
- Mirasty @ Miras
- Azliyana @ Nang

2 comments:

merah kasih said...

azliyana @ nang????

Sutriana Umay said...

owh... ana pula bha kan hehehehe

nama ku

NORSUTRIANA
NNaif
OOportunis
RRamah
SSuci
UUntung
TTulus
RRealistik
IIkhlas
AAmanah
NNaif
AAlim
Apa ada pada nama?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pengunjung yang baik

kalimah mulia

kalimah mulia

aquarium