....doa istikharah.....

"Ya Allah, aku memohon petunjuk kebaikan kepada-Mu dengan ilmu-Mu. Aku memohon kekuatan dengan kekuatan-Mu. Ya Allah, seandainya Engkau tahu bahwa masalah ini baik untukku dalam agamaku, kehidupanku dan jalan hidupku, jadikanlah untukku dan mudahkanlah bagi dan berkahilah aku di dalam masalah ini. Namun jika Engkau tahu bahwa masalah ini buruk untukku, agamakku dan jalan hidupku, jauhkan aku darinya dan jauhkan masalah itu dari ku. Tetapkanlah bagiku kebaikan dimana pun kebaikan itu berada dan ridhailah aku dengan kebaikan itu."

Thursday, June 19, 2014

sukan perangkaan tawau

assalamualaikum...wbt

apa khabar semua penggemar blogger.. hari ini saya nak share aktiviti saya sepanjang bekerja dibawah jabatan perangkaan malaysia.. bekerja di bawah jabatan ni sangat mencabar lebih-lebih lagi skop pekerjaan membanci perusahaan.. pelbagai pengalaman yang saya alami pahit, manis dan macam-macam lagi..

hari perangkaan dibuat pada 14 jun 2014 saya bersama dengan group saya iaitu group 1 mewakili baju oren, dan ketua kumpulan kami mencadangankan kumpulan kami bernama jaguar.. hehe ada bunyi jaguh sikit.. nilah wajah2 kumpulan kami


ceriakan.... yang paling best kami telah memenangi tempat pertama dalam acara futsal dan badminton.. walaupun majoriti kumpulan kami berbadan XXL tapi semua semangat,,.. sangat seronok.. tahniah buat ahli kumpulan saya.. jumpa lagi untuk sukan indoor game kita 26 jun ini ^_^

credit for all staff jabatan perangkaan 



No comments:

nama ku

NORSUTRIANA
NNaif
OOportunis
RRamah
SSuci
UUntung
TTulus
RRealistik
IIkhlas
AAmanah
NNaif
AAlim
Apa ada pada nama?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pengunjung yang baik

kalimah mulia

kalimah mulia

aquarium