....doa istikharah.....

"Ya Allah, aku memohon petunjuk kebaikan kepada-Mu dengan ilmu-Mu. Aku memohon kekuatan dengan kekuatan-Mu. Ya Allah, seandainya Engkau tahu bahwa masalah ini baik untukku dalam agamaku, kehidupanku dan jalan hidupku, jadikanlah untukku dan mudahkanlah bagi dan berkahilah aku di dalam masalah ini. Namun jika Engkau tahu bahwa masalah ini buruk untukku, agamakku dan jalan hidupku, jauhkan aku darinya dan jauhkan masalah itu dari ku. Tetapkanlah bagiku kebaikan dimana pun kebaikan itu berada dan ridhailah aku dengan kebaikan itu."

Wednesday, January 13, 2010

Champing.....Bismillahirrahmanirrahim...
Salam Ukhwah dan Salam Perpaduan. Semoga anda semua dalam keadaan sihat dan bersemangat untuk menjalani semester baru ini. Begitu juga MARSIS, sekali lagi dengan kerjasama Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) akan menganjurkan Perkhemahan Islamic Borneo Jamboree pada 12 -15 Februari 2010 bertempat di Kem Semanggol Janda Baik, Pahang.

Bagi anda yang rindu dengan aktiviti lasak, rindu dengan aktiviti dakwah ke kawasan orang Asli, rindu dengan kesejukan dan kesegaran udara gunung Kinabalu. Mari bersama dengan MARSIS, program ini khas untuk anda !!!!

Penyertaan ini adalah terhad dan ditujukan kepada semua Mahasiswa Islam Sabah dan Sarawak. Cepat jangan lepaskan peluang ini... Mari bersama-sama mengukir sejarah bersama MARSIS.

Untuk pendaftaran dan sebarang pertanyaan sila hubungi : Sdr. Syarizal Kasdi, UniKL MIAT(013-3006124)
dan Sdri. Salmah, UM KL(013-2042596)

Sekian,terima kasih.

No comments:

nama ku

NORSUTRIANA
NNaif
OOportunis
RRamah
SSuci
UUntung
TTulus
RRealistik
IIkhlas
AAmanah
NNaif
AAlim
Apa ada pada nama?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pengunjung yang baik

kalimah mulia

kalimah mulia

aquarium